Sustinere

Sustinatorii aliantei „Alternativa Nationala 2016” sunt invitati sa se implice in stragerea de semnaturi, in campania electorala si in validarea votului.

Strangerea de semnaturi

Strangerea de semnaturi se face la nivel de judet si de sector (in Bucuresti). Tabelele cu semnaturi pot fi refuzate de Biroul Electoral, motiv pentru care rugam completarea lor cu atentie. Tabelele se vor centraliza la nivel de judet. Pentru mai multe informatii va rugam sa completati <a href=”#formular”>formularul de contact</a> si veti fi contactat de catre un membru al secretariatului aliantei.

lista-sustinatorilor-pentru-alegerea-senatului-si-a-camerei-deputatilor-prenume-nume

Reprezentarea aliantei in sectiile de votare

Pentru verificarea corectitudinii numararii voturilor fiecare partid/alianta participanta la alegeri trimite reprezentantii sai in sectiile de votare. Noi invitam elevi, studenţi, şomeri şi pensionari sa ne reprezinte. Toti membrii sectiilor de votare sunt pontati 3 zile cu 85 lei/zi conform prevederilor legale. Pentru mai multe informatii va rugam sa completati <a href=”#formular”>formularul de contact</a> si veti fi contactat de catre un membru al secretariatului aliantei.

Formularul de contact

 Doresc sa ma implic in strangerea de semnaturi!

 Doresc sa candidez la Senat sau la Camera Deputatilor!