Seara neagra

By | octombrie 27, 2016

Comunicat

Seara neagra pentru Alternativa Nationala 2016, dar si pentru Romania!

In mijlocul tradarii generale, cand toti oficialii pun umarul la distrugerea Romaniei ca stat, am fost tradati si noi de un grup infiltrat, care a avut ca sarcina multiplicarea in timp util a listelor de semnaturi. Insa toate documentele, din motive lesne de inteles, nu s-au mai intors. Mai mult, am fost indemnati sa depunem listele doar pentru Bucuresti si Ilfov, liste pe care le-am avut in dublu exemplar, si asupra carora am avut controlul, dar din respect pentru dumneavoastra, conducerea Alternativei Nationale 2016 a refuzat. Avem in toata tara echipe minunate, avem candidati de exceptie carora le multumim pentru tot efortul depus si pe care-i rugam sa ramana in asteptare.
Alternativa Nationala 2016 nu dezarmeaza. Era firesc sa ni se intample ceea ce li s-a intamplat tuturor fortelor patriotice. Ramane sa ne consultam si sa gasim solutia cea mai buna pentru revansa. Revansa nu pentru noi ci pentru Romania.

Va multumim, lupta continua!
Cum nu-i bate Dumnezeu pe cei care nu inteleg ca fara Tara, nu sunt si nu vor fi niciodata nimic!

Consiliul de Conducere al Alternativei Nationale 2016.

2 thoughts on “Seara neagra

  1. Petre Ignat

    Dpa cum se vede adversarii unitatii si intereselor Natiunii Romane folosesc orice mijloace pentru a stopa fortele politice patrotice sa acceada la putere, dar in special pe cele comuniste si muncitoresti autentice. Ei nu stiu ca tavalugul a pornit si ca „ce trebuie sa sa intimple se va intimpla”!

    Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *