Alternativa Nationala continua!

By | octombrie 30, 2016

Comunicat al Alternativei Nationala 2016

In atentia tuturor membrilor Alternativei Nationale 2016 si ai Consiliului National al Societatii Civile

Doamnelor si domnilor,

Dupa cum stiti, Alternativa Nationala 2016 a aparut, din necesitatea schimbarii clasei politice in interes exclusiv romanesc, pentru a stopa ingerintele straine care vizeaza, dupa spolierea totala, dezintegrarea Romaniei ca stat national unitar. Alternativa Nationala 2016 a aparut asadar ca necesitate printr-un efort comun al Consiliului National al Societatii Civile si, initial, al 12 partide ilustrand intreg spectrul politic de la extrema stanga la extrema dreapta.
De ce necesitate?
Pentru ca batalia este nu pentru Parlament ci pentru Romania! Guvernul si Presedintia au fost adjudecate prin lovituri de stat, iar in lipsa unei armate puternice si a unor servicii care sa fie conduse de patrioti, numai societatea civila organizata poate sa impiedice lovitura de stat care vizeaza si Parlamentul!
Riposta a fost pe masura!
Prin presiune, promisiuni, manipulare, etc., liderii a opt dintre partide s-au retras in chiar momentul constituirii si s-a incercat totul pentru ca ceilalti sa nu inscrie Alternativa Nationala 2016. In extremis, Alternativa Nationala, s-a inscris cu patru partide, in ultimul moment.
La nivel national a fost primita cu bratele deschise si a avut sprijin de la mii de cetateni, indiferent de culoarea politica. Prieteni sau adversari, acestia au strans semnaturi si au dat candidati pentru ca toti romanii s-au saturat de “binefacerile” venite de afara.
Atunci presiunile, amenintarile, santajul etc. s-au concentrat pe candidati. Multi s-au retras in ultima clipa, cu dosare si semnaturi cu tot. Persoane importante care au strans semnaturi pe judete au fost obligate sa nu le trimita la Bucuresti. Alternativa Nationala 2016 a reactionat, a folosit rezervele si a completat intotdeauna listele de candidati, obiectivul fiind depunerea de liste de candidati complete la nivel national.
Multi dintre dvs. stiti, pentru ca, daca unii ati fost respinsi, ceilalti, majoritatea, ati fost primiti cu bratele deschise la birourile electorale de circumscriptie, dar si asaltati, cu intrebari, sugestii, inclusiv amenintari de persoane “binevoitoare” care va asteptau acolo. Telefonic si pe email, amenintari, inclusiv cu moartea, au primit si membrii secretariatului.
In final, boicotul general s-a concretizat prin neajungerea tuturor listelor de semnaturi la Biroul Electoral Central pentru depunerea in timp util, acestea “ratacindu-se” pe drum.
In seara zilei de 30.10.2016, Consiliul Director al Alternativei Nationale 2016 si reprezentanti ai Consiliul National al Societatii Civile, s-au intalnit intr-o sedinta de lucru pentru evaluarea situatiei rezultand urmatoarele
1. Alternativa Nationala 2016, constituita ca alianta electorala cu durata limitata, pana la 30 decembrie anul curent, se va permanentiza, in conditiile legii, ca alianta politica, sprijinita in continuare de Consiliul National al Societatii Civile.
2. Reprezentantii Alternativei Nationale 2016 care si-au dovedit in teritoriu prin intreaga activitate legata de mobilizarea electoratului si depunerea dosarelor, adeziunea totala la idealurile Alternativei Nationale 2016, vor fi rugati personal sa-si continue activitatea ca lideri ai acesteia pe intreg teritoriul national atat la nivel zonal, judetean cat si local.
3. Consiliul Director al Alternativei Nationale 2016, va face ceea ce reprezentantii zonali au cerut, in sensul ca se va alatura fortelor democratice care sustin amanarea alegerilor, invocand legislatia si practica europeana in domeniul electoral.
Doamnelor si Domnilor,
Va transmitem multumiri pentru tot ceea ce ati facut, dar si rugamintea sa va mobilizati pentru mai departe, fiindca ceea ce s-a petrecut este doar inceputul. Ramane sa continuam si sa terminam, in interes general romanesc! Deocamdata, cu durere va rugam sa retineti ca de la Bucuresti nu mai rasare soarele pentru toti romanii, ci tradarea pe toate planurile si in cei mai odiosi termeni. Cine mai crede in tara numita Romania, si doreste sa fie european si roman, pe pamantul udat de sangele milioanelor de inaintasi ai nostri, sa sprijine CONTRA OMNES Alternativa Nationala 2016.

P/AN2016
Florea Mitroi
Constantin V. Ionescu
Petre Ignatencu

P/CNSC
Mircea Dogaru
Dragoş Militaru
Dan Hazaparu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *